Olvasási idő: 0 perc

Tervezzük meg együtt vállalatának marketingjét!

Az online térben zajló folyamatok gyors lefolyásúak. Így a cégvezetők a legfontosabb döntéseket – marketing és a kommunikációs tevékenységük során – gyakran, a szükséges információk híján hozzák meg. Ezért weboldaluk fejlesztése nem tölti be a hozzá fűzött reményeket, az online marketing kampányok pedig nem érik el a kívánt céljukat.

Amennyiben Ön vállalatvezetőként szeretné
teljeskörűen átlátni cége marketing folyamatait,

amennyiben komplex marketing
megoldásokban és stratégiában gondolkodik,

amennyiben döntéseit adatokra
támaszkodva kívánja meghozni,

amennyiben cége üzleti sikerének zálogát
hosszútávú tervezésben és kivitelezésben látja,

akkor mi vagyunk az Ön embere!

A teljes folyamat három lépésből áll:

Stratégia és marketing eszköztervezés
A stratégia tervezés során Önökkel és szakértőinkkel közösen felmérjük cége üzleti helyzetét, majd az Ön céljait és erőforrásait figyelembe véve javaslatokat adunk Önnek arra, hogy miként tudja megelőzni versenytársait és hogyan tud kiemelkedni a piaci szereplők közül. A közös munkával létrehozott írásos Stratégia és marketing tervben meghatározzuk célcsoportjait, megfogalmazzuk számukra a fő üzeneteket és vállalkozásának értékeit. Azonosítjuk, hogy célcsoportjait mely csatornákon tudja a leghatékonyabban elérni.

Kommunikációs állapotfelmérés
Részletesen megvizsgáljuk online marketing eszközeit, és azok működésének eredményeit, szükség esetén további eszközöket állítunk be. A kapott információk tükrében javaslatokat adunk arra vonatkozóan, hogy hogyan fejlesztheti tovább weboldalát, és alakíthatja ki online marketing kampányait. Támogatjuk céljai elérésében, hogy több látogató érkezzen a weboldalára, több bevételt hozva. Elemzésünkről minden részletre kiterjedő összefoglalót készítünk Önnek.

Marketing kampány támogatás
Egyedi WebtükörTM 2.0 Módszertanunkkal segítünk Önnek online hirdetéseinek (Facebook, Google vagy egyéb médiafelületeken) megtervezésében, kivitelezésében és eredményeinek mérésében. Részletes havi riportunkban javaslatokat adunk a kampányok optimalizálására a hatékonyság érdekében mellyel nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem a konverziók számát is növelheti. Havonta lehetősége van egy 1 órás személyes konzultációra, hogy átbeszéljük a riportot és válaszoljunk felmerülő online marketing kérdéseire.

NEM KELL MOST DÖNTENIE!

Jöjjön el hozzánk, és derítsük ki együtt, hogy milyen megoldásokra van vállalkozásának szüksége!

Olvassa el, hogy milyen cikkeket írtak azok, akik az ön kampányain is dolgoznának.

PARTNEREINK,
AKIKKEL EGYÜTT VALÓSITOTTUK MEG CÉLJAIKAT 2016-BAN: